Pelottaako sikainfluenssa? Suojaa itsesi kannabiksella

30 04 2009

Nouseva lääketieteen yritys Cannabis Science Inc. (OTCBB: GFON.OB) raportoi kannabisimeskelytablettinsa kehityksen asteesta vastineena kotimaan turvallisuuden ministerin Janet Napolitanon vaatimukseen, että julkisen terveydenhuollon pitäisi taistella nousevaa sikainfluenssaa vastaan, jonka pelätään muuttuvan vielä pandemiaksi.

Yhtiön myrkyttömällä tabletilla on ominaisuuksia, jotka voivat lievittää monia H5N1-lintuinfluenssan ja H1N1-sikainfluenssan oireita ja haitallisia vaikutuksia. Cannabis Science on tarjonnut apuaan Napolitanolle osoittamassaan kirjeessä. Yhtiö on tarjonnut tuottavansa jopa miljoona täyskannabistablettia, ja tarjonnut niitä turvallisuusministeriölle levitykseen korvausta vastaan.

flu_und_legende_color_cCannabis Science Inc. -yhtiön toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Steven W. Kubby sanoi: ”Meillä on tiede ja alustavat anekdoottiset tulokset tukemassa uusien tablettiemme tulehduksenvastaisia ominaisuuksia ja viitaten, että ne voivat olla tehokas ja myrkytön hoito influenssainfektioiden oireiden ja haittojen minimoimiseen. Tablettimme vaikuttavat laskevan kehon ylenpalttista tulehdusreaktiota influenssavirukseen, ja tämä voi vähentää infektion kuolettavia vaikutuksia tavallisen nuhan tasolle. Syöpäni ja vähentyneiden autoimmuunitoimintojen vuoksi jopa tavallinen influenssa voi olla vaarallinen uhka ja olen saanut uskomattoman helpotuksen oireista tablettien avulla.”

Tohtori Robert J. Melamede, johtaja ja johtava tiedeasiamies, sanoi: ”Influenssaviruksella on ainutlaatuinen geneettinen rakenne, sillä on yhdessä kopioitumiskoneiston kanssa harvinaisen tehokas mahdollisuus mutatoitua. Tämän seurauksena joidenkin muotojen suuri kuolleisuus voidaan laskea aikuisen hengitysvaikeusoireyhtymän (ARDS) syyksi. ARDS on syntynyt tarpeettoman voimakkaan immuunitulehduksen seurauksena, jota on lietsonut tuumorinekroositekijä (TNF), joka johtaa hengityselinten epiteliaalisten solujen kuolemaan ja jonka seuraus on elinvaurio. Endokannabinoidit ovat luonnon tapa kontrolloida TNF-aktiivisuutta. Olemassa olevat vertaisarvioidut julkaiset ovat osoittaneet, että fytokannabinoidit (lyhyt lista fytokannabinoideista ja niiden ominaisuuksista englanniksi -toim.huom.) voivat estää tätä solukuolemaa matkimalla endokannabinoideja, jotka luonto on valinnut estämään tarpeettoman voimakkaat immuunitulehdukset.”

Tohtori Melamede, joka on myös tutkija ja entinen hallituksen jäsen Colorado Springsin yliopiston biologian laitoksella varoitti: ”Poltettu kannabis ei ole tehokasta estämään kohtuutonta tulehdusreaktiota huolimatta hyödyllisten farmakologisten agenttien kuljettamisesta, johtuen savun ärsyttävistä, tulehdusta lietsovista ominaisuuksista. Uskon, että se voi jopa pahentaa tilannetta ja infektion saaneiden yksilöiden pitäisi välttää sitä.” (Välttäkää polttamista ja suosikaa terveellisempiä syömistä ja höyrystämistä. -toim.huom.)

Kubby lisäsi: ”Jos sika- tai lintuinfluenssa pandemia kehittyy – ja kaikki tuntuvat ajattelevan, että kyse on vain siitä milloin, eikä jos – ei ole aikaa normaalille byrokraattiselle prosessille. Hallituksen hätätilahyväksynnällä voimme laillisesti toimittaa huomattavan lääkekannabistarjonnan saataville Kaliforniassa, tuottaaksemme miljoonia henkiä säästäviä annoksia suhteellisen lyhyessä ajassa.”

Tohtori Melamede jatkoi: ”Pohjautuen löydöksiin koskien endokannabinoidien roolia ihmisen terveyden ylläpitämisessä, meillä on uniikki ratkaisu kangastelevaan influenssan tappavien muotojen aiheuttamaan uhkaan. Jos se toteutetaan, uskomme sen voivan pelastaa miljoonia henkiä. Ponnistelemme hätäarvioinnin saamiseksi kannabistiivistepohjaiselle tabletillemme, koska uskomme sen saatavilla olon estävän monta kuolemaa, jotka ovat seurausta influenssaviruksen tappavien muotojen aiheuttamasta kohtuuttomasta tulehdusreaktiosta. Nykyiset influessalääkkeet ovat osoittaneet heikentynyttä tehoa joitakin tappavia variaatioita vastaan. Ihmiskunta ei voi odottaa kestämättömän hätätilanteen syntyvän. Meidän täytyy olla aktiivisia saadaksemme hallitukselta riittävät hyväksynnät testeihin ja käyttää tuloksia tutkimuksiimme, ja tablettiemme tuottamiseen ”

Richard Cowan, johtaja ja rahoitusjohtaja, joka puhui äskettäin Meksikon kongressin sponsoroimassa konferenssissa Méxicossa sanoi: ”Uskon, että Meksikon kongressi ymmärtää, että lääkärien pitäisi voida määrätä lääkekannabista. Olemme valmiita toimimaan Meksikon hallituksen kanssa tuottaaksemme samanlaisia lääkekannabistuotteita taistellaksemme sairausaallon syttymistä vastaan. Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään yhdessä hallituksen viranomaisten kanssa, mukaan lukien turvallisuusministeriö, edistääksemme hoitoja näihin sairausaaltoihin Meksikossa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.”

Lähde:

http://www.cannabisscience.com/news-a-media/63-42709-cannabis-science-inc-reports-on-prospective-life-saving-treatments.html


Toiminnot

Information

7 responses

13 06 2009
Voivatko kannabispohjaiset lääkkeet hidastaa sikainfluenssaapandemiaksi? « Kannabisuutiset

[…] Katso myös uutisemme: Pelottaako sikainfluenssa? Suojaa itsesi kannabiksella […]

5 11 2009
mellu

VITUN JEES !!!!

11 11 2009
jonezi

tulis jo niitä tabuja apteekkeihi. päättäjät liikettä nivusii! ootte vanhoillisia.

11 11 2009
Harri

Ihan vitun hienoo. vanha ja turvallinen lääke. 🙂

11 11 2009
Harri

lössii kuolee kokoajan lisaa tohon vitun sikaan. jos jotai hoitokeinoja vois olla miks niitä ei käytettäis?!?!?! :O

3 12 2009
hannu

asiaa tabut apteekkiin ja heti saadaa nasu nuha poistettua

19 09 2011
Aatskuu

yo cmooon eiks je vois spaddaa vhä aptekkiiin ?

Jätä kommentti