Uutistiimi

Kannabisuutiset-blogi tarjoaa suomeksi uutisia, joita et muuten näkisi. Tiimimme poimii kannabikseen liittyviä uutisia ja artikkeleita ympäri maailmaa ja tuo ne suomalaisen yleisön luettavaksi. Lähteemme ovat moninaiset, aina suurista uutistoimistoista ja laajalevikkisistä kansainvälisistä julkaisuista pienempiin blogeihin. Koko ei ole tärkeintä vaan sisältö. Julkaisemme myös ajoittain, rahkeiden riittämisen mukaan, omaakin materiaalia.

Juttuja tulee hyvinkin laajalti elämän eri osa-alueilta. Lääketiede on toki tärkeässä roolissa, mutta ei ylikorostettuna. Jos haluat mielenkiintoisia uutisia laajalla skaalalla kannabiksesta helposti luettavassa ja levitettävässä muodossa, niin tässä on valintasi. Selvää suomea ja osoitekin on helppo muistaa. Muista kertoa ystävillesi ja sukulaisillesikin.

Tiimiimme mahtuu vielä lisää väkeä. Toimimme vapaaehtoisperiaatteella, jossa jokainen määrittää työmääränsä itse. Lähde siis rohkeasti mukaan vaikuttamaan omalla panoksellasi! Lisätietoja Hamppuforum-keskustelupalstalla tai ota yhteyttä osoitteeseen uutiset[at]hamppu.net tai kannabisuutiset[at]gmail.com.

Terveisin

Uutistiimi

kannabisuutiset.wordpress.com

28 responses

11 12 2008
laamanni

Hei, mistä muuten olet kuullut tuosta kymmenestä lääkekannabiksen käyttäjästä? Onko tarkempaa tietoa, kuten onko reseptit saatu kotimaisilta lääkäreiltä jne..
Tuossa oli puhetta kaverin kanssa ja toinen uskoo mutta toinen on hieman epäilevä tätä asiaa kohtaan.

Terveisin laamanni. 🙂

11 12 2008
laamanni

ja mistä mä voin lähettää palautetta teille =)

13 01 2009
kannabisuutiset

Varmasti tiedossa on noin seitsemän käyttäjää. Jos varmuutta haluaa niin suosittelen kysymään tietoja lääkelaitokselta, joka myöntää ko. luvat. Nykyisellään on teoriassa mahdollista saada lääkekannabista erikoislääkärin suosituksella ja lääkelaitoksen luvalla.

Palaute onnistuu joko hamppu.net foorumin kautta, kommenttina blogiin tai osoitteeseen uutiset@hamppu.net tai kannabisuutiset[at]gmail.com

29 07 2009
bastian

Marijuana’s Impact On Brain Function “Minimal,” New Study Says
July 28th, 2009

http://blog.norml.org/2009/07/28/marijuana%E2%80%99s-impact-on-brain-function-%E2%80%9Cminimal%E2%80%9D-new-study-says/

1 08 2009
bastian

Marijuana Use Associated With a “Significantly Reduced Risk” of Head and Neck Cancers — Will The Mainstream Media Care?
July 30th, 2009

http://blog.norml.org/2009/07/30/marijuana-use-associated-with-a-significantly-reduced-risk-of-head-and-neck-cancers-will-the-mainstream-media-care/

Tämä ja tuo ”Marijuana’s Impact On Brain Function “Minimal,” New Study Says” kannattaisi suomentaa ja uutisoida. Itsehän en jaksa (liian pilvessä)

27 08 2009
7 09 2009
Tony

Kiitos loistavasta saitista!

4 10 2009
pörmeli

todella hyvä sivu mistä voi lukea mielenkiintosia uutiseje 🙂

21 10 2009
roplottaja

taatusti rehellistä tietoa ja olen samaa mieltä kaverin kanssa näistä asioista. Suomen valtio saisi laillistaa kannabiksen,olen itse huomannut että se auttaa moneen asiaan sosiaalisissa tilanteissa ja lääketiteellisesti hyödyllinen kasvi.

23 10 2009
Puf

En löytänyt linkkivinkkilinkkiä, joten pastetan tämän tähän, ”New UK study suggests minimal relationship between cannabis and schizophrenia or psychosis:” http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-10/w-nus102209.php

3 12 2009
goat

Ihmisten joilla on taipumusta mielenterveysongelmiin ei tulisi käyttää silloin kannabista, vähän kun ei tule käyttää jotain valtion sallimia lääkkeitäkään jos sattuu olemaan jollekkin kemikaalille allerginen…

30 10 2009
4 11 2009
weli-bongi

big up! keep up the good work…. oon seuraillu innolla näitä sivuja SUURI kiitos ja kumarrus sivuston ylläpitäjille

5 11 2009
matti koo

Hollantilaiset käyttävät vähiten kannabista Euroopassa

Hollantilaiset käyttävät maineestaan huolimatta vain vähän kannabista.

EU:n huumeraportin mukaan Hollanti kuuluu niiden maiden joukkoon, jotka käyttävät kannabista vähiten Euroopassa, vaikka Hollannissa marihuanaa saa pitää pieniä määriä hallussaan ja myydä kahviloissa.

Hollantilaisista 5,4 prosenttia käyttää kannabishuumeita, kun Euroopan maissa keskimäärin 6,8 prosenttia väestöstä käyttää kannabista.

Eniten kannabista käytetään Italiassa, Espanjassa, Tsekeissä ja Ranskassa. Vähiten sitä kuluu Romaniassa, Maltalla, Kreikassa ja Bulgariassa.

Kannabiksen käyttö lisääntyi tasaisesti koko 1990-luvun ja vielä 2000-luvun alussa, mutta kasvu on viime vuosina pysähtynyt.

(MTV3 – Reuters)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/11/990746

12 11 2009
13 11 2009
4 12 2009
VilleVonGanjaMan

Tervehdys teille,
ensimmäiseksi tahtoisin kiittää teitä hyvä sivuston julkaisemisesta, sekä sen ylläpidosta. Luen uutisenne päivittäin, sekä seuraan aktiivisesti maailman canna-tilanteen muutosta. On ollut mukava seurata kuinka laiva kääntyy, hitaasti mutta varmasti paremman kurssin ottaen.

No mutta asiaan. Eli mistä teille voi lähettää palautetta? Joku muukin sitä täällä kyseli, mutta en löytänyt vastausta.

Ja viimeiseksi, ehdottaisin että tekisitte sivuille mahdollisuuden keskustella yksittäisistä uutisista. Esimerkiksi MTV3:n nettisivuilla on jokaisen yksittäisen uutisen jälkeen mahdollisuus kirjoittaa uutisesta kommenteja, ja siellä on paikoittain sytyttänyt MTV3:n sivuilla hyviä keskusteluja.
Tuon saman systeemin kun saisi näille sivuille, niin uskoisin että näiden sivustojen kävijämäärät ja suosio voisivat kasvaa. Pitäisin sitä mahdollisena, koska tämän sivuston pohja on jo valmiiksi niin hyvä, että täällä käyvät ihmiset saattaisivat hyvinkin herkästi tarttua tilaisuuteen kertoa mielipiteensä yksittäisistä uutisista. Eikä vähiten siksi, että me ”Cannattajat” koemme asiamme tärkeäksi, ja nykyään tuota keskustelua käydään muutenkin aktiivisesti…

Ilmoittakaapas ystävällisesti minullekin, mikäli tämä yksittäisten uutisten kommentointi-idea ottaa tuulta alleen.

10 12 2009
7 01 2010
J.Laihi

Kiitos tärkeästä blogista.
Teette erinomaista työtä, jatkakaa!

19 01 2010
4 03 2010
hosuhosu

Upeeta työtä koko uutistiimiltä!

Blogilistaan vois lisätä tämän uuden skyn, eikun tuskyn. 🙂

http://www.tusky.fi/

9 10 2010
arvostaa

hienoa työtä teette osataan arvostaa täälläkin päin! 🙂

7 02 2011
joo o

Hei. tässä näin ihmettelen, että pidättekö te viellä tätä sivua yllä, kun ei ole pitkään aikaan tullut mitään uutta.

15 03 2011
vekku

Tahdon kovasti paljon kiittää teitä loistavasta työstänne! Vihdoinkin on joku osoite josta saa OIKEAA ja tositietoa heille jotka uskovat kaikkea hatusta heitettyä p##kapuhetta cannabiksen dokaamisesta seuraavaa riippuvuutta jo yksien henkosten seurauksena.Tai esim. sinivuokkojen niin paljon suosima porttiteoria jonka mukaan ensimmäiset cannapössyt johtaa aina ja suoraan heroiinihelvettiin… Jatkakaa,hyvät ihmiset,hyvän ja oikean tiedon levitystä! jos olisin tämän maan kunkku,saisitte mitalin ihmiskunnan hyväksi tekemästänne työstä! -Rock,Ruoho,Rakkaus!-

12 05 2012
Samulitsu

Millon tulee lisää uutisia?

12 05 2013
18 06 2013
rastaman

legalize it… Ja man,but babylon won’t just get it. Don’t tink it’s going 2 haapen.

27 01 2014
mike smith

Aloin kääntämään englanninkielisiltä blogeilta löytyneitä artikkeleita. Jakakaa jos vaikuttavat kiinnostavilta. Pyrkimyksenä on edistää kannabiksen dekriminalisointia.

http://kannabisblogi.blogspot.com/

Peace!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: