Michael Douglas haluaa kannabiksen lailliseksi

11 05 2009

Näyttelijä Michael Douglas haluaa Yhdysvaltain hallituksen harkitsevan kannabiksen kieltolain lopettamista väkivallan pysäyttämiseksi ja maan talouden auttamiseksi.

Starpulse Entertainment News Blogissa julkaistu artikkeli lainaa Douglasia, joka on vakaasti sitä mieltä, että ”Amerikan turmeltunut historia näyttää määrätyltä toistamaan itseään, kunnes maanmiehemme voivat polttaa vapaasti ja kieltolain aiheuttama väkivalta on muisto vain.”

Artikkelin mukaan ”64-vuotias näyttelijä on järkkymätön mielipiteessään, että kannabiksen laillistaminen tehostaisi Yhdysvaltojen hiipuvaa taloutta ja tekisi maailmasta rauhaisamman.”

”Nämä ongelmat ja yritykset ratkaista niitä ovat erittäin mielenkiintoisia”, Douglas sanoi. ”Koitamme saada paljon rahaa terveydenhoitoon ja koulutukseen, ja minä vain ihmettelen… näemme kaikki nämä jengit, ja minusta on hyvä katsoa taaksepäin alkoholin kieltolain aikaan. Kun emme sallineet alkoholia, mitä meillä oli? Meillä oli rikollisjengejä. Suuria rikollisjengejä. Se on asia, josta pitäisi käydä enemmän keskustelua. Kyseessä on taloudellinen kysymys ja kysymys väkivallasta.”

Vuonna 2000 Douglas esitti Steven Soderberghin ohjaamassa, neljä Oscar-palkintoa voittaneessa elokuvassa Traffic konservatiivista ja kovia otteita kannattavaa huumetsaaria, joka näkee viimein huumesodan toivottomuuden, kun hänen oma tyttärensä tulee riippuvaiseksi kokaiinista.

Douglasin lisäksi lähiaikoina kannabislakien uudistamista vaatineita julkimoita ovat olleet mm. muusikko Carlos Santana ja koomikko D.L. Hughley.

Lähde:

http://www.cannabisculture.com/v2/content/michael-douglas-wants-marijuana-legalized


Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: