Miehet kasvattivat kannabista auttaakseen veljen selkäkipuja

16 04 2009

Irlannissa kolme veljestä alkoi kasvattaa kannabiskasveja takapihansa vajassa sen jälkeen, kun yhden veljeksen selkä vaurioitui pahoin auto-onnettomuudessa. Hän käytti kannabista helpottaakseen selkäkipujaan.

Noel
(28), James (25) ja Darren Mahon (20) myönsivät kaikki käyttäneensä kannabista.

Nuorin veljeksistä, Darren Mahon, sanoi käyttäneensä kannabista helpottaakseen selkäkipuja, joista hän on kärsinyt vuonna 2007 tapahtuneen vakavan auto-onnettomuuden jälkeen. Hänen selkänsä vaurioitui onnettomuudessa ja hän joutui viettämään vuoden käyttäen rollaattoria apuna liikkumisessa ja seisomisessa. Veljekset, jotka kaikki ovat sinkkumiehiä, myönsivät Blanchardstownin piirioikeudelle kannabiskasvien kasvattamisen ja kannabiksen hallussapidon.

Kasvit löytyivät, kun poliisit suorittivat kotietsintää veljesten kotona tammikuussa 2008.

Noel Mahon myönsi myös laittoman tainnutusaseen hallussapidon. Hän oli tuonut aseen matkalaukussa Thaimaasta lahjaksi veljelleen Jamesille.

Ylikonstaapeli Damien Galliganin mukaan poliisi löysi kolme keskikokoista kasvia ja yhden pienen kasvin etsinnöissään. Galligan sanoi yhden kasveista olleen Darren Mahonin makuuhuoneesta, josta poliisi löysi myös putkilon kannabistiivistettä, arvoltaan 55 euroa.

Kolme muuta kasvia löytyi takapihan vajasta. Galliganin mukaan kasvien arvo oli noin 300 euroa.

Oikeus kuuli Darren Mahonia, aloittelevaa tatuointitaiteilijaa, joka kertoi ostaneensa kannabiksen siemeniä Capel Streetin kaupasta ja kasvattaneensa kasveja. Puolustusasianajaja John O’Doherty sanoi Darrenin olleen takapenkillä matkustajana kun ajoneuvo oli osallisena vakavassa onnettomuudessa kesäkuussa 2007. Darrenin selkä vaurioitui onnettomuudessa, ja hän joutui käyttämään rollaattoria vuoden. Hän alkoi polttaa kannabista helpottaakseen kipujaan.

O’Dohertyn mukaan Noel Mahon on työtön rakennustelineasentaja, jolla on useita aiempia tuomioita pääasiassa julkisen rauhan rikkomisesta.

Tuomari määräsi Darren Mahonin maksamaan 250 euroa sakkoja. Noel Mahon sai samanlaisen tuomion ja lisäksi 50 euron sakon tainnutusaseesta.

James Mahonilla ei ollut aiempia tuomioita, ja tuomari määräsi hänet maksamaan 150 euron sakon.

Lähde:

http://www.herald.ie/national-news/city-news/men-grew-cannabis-in-shed-to-ease-their-brothers-backache-1699893.html


Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: