Tutkimus selittää kuinka kannabis tappaa syöpäsoluja

6 04 2009

Nature Reviews-Cancer -lehdessä julkaistu tutkimus tarjoaa historiallisen ja tarkan selvityksen siitä kuinka THC ja muut luonnon kannabinoidit toimivat syöpää vastaan, mutta säilyttävät tavalliset solut.

Espanjalaisen Manuel Guzmanin tutkimus havaitsi, että kannabinoidit, kannabiksen aktiiviset ainesosat, hidastavat kasvainten kasvua laboratorioeläimillä.

Ne tekevät sen muokkaamalla ratkaisevia solujen signaalikanavia, sitä kautta vähentämällä kasvainsolujen suoraa kasvua ja lisäämällä niiden kuolemia. Kannabinoidit myös hidastavat kasvainta ruokkivien verisuonien kasvua.

Neurologin ja johtavan lääkekannabistutkijan tohtori Ethan Russon mukaan madridlaisen Guzmanin tutkimus on hyvin tärkeä. ”Syöpää esiintyy, koska soluista tulee kuolemattomia, ne epäonnistuvat normaalissa viestinvälityksessään eivätkä lopeta kasvamista. Normaalisti kehon toiminta vaatii että solut kuolevat. Tätä kutsutaan apoptoosiksi, ohjelmoiduksi solukuolemaksi.

Tämä prosessi epäonnistuu kasvainten kohdalla. THC edistää sen esiintymistä, joten glioomat, leukemiat, melanoomat ja muut solutyypit itse asiassa kuulevat signaalit, lopettavat jakaantumisen ja kuolevat.”

”Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki”, selittää Russo. ”Toinen tapa jolla kasvaimet kasvavat, on varmistamalla, että ne ovat ravittuja: ne lähettävät signaaleja kannustamaan angiogeneesiä, uusien verisuonien kasvua. Kannabinoidit sulkevat myös nämä signaalit. Se on todella uskomatonta ja eleganttia.”

Toisin sanoen, tutkimus selittää useita tapoja, joilla kannabinoideja voidaan käyttää taisteluun syöpää vastaan, ja kuten artikkeli sanoo: kannabinoidit ovat yleensä hyvin siedettyjä eivätkä tuota yleisiä myrkyllisiä vaikutuksia kuten kemoterapiat.

Yleensä mikä tahansa uutinen, joka ehdottaa uusia hoitoja syöpään on otettu vastaan kiitoksin ja suurin ”Parannus syöpään”-otsikoin, riippumatta siitä, kuinka kaukana tulevaisuudessa tai epätodennäköistä niiden hyödyntäminen on. Mutta kun kannabis liittyy asiaan, niin turha odottaa mitään mainintaa valtavirran tiedotusvälineiltä. Erityisesti, koska valtavirran editorit ovat hiljaa vaienneet tämän asian jo viimeisen 30 vuoden ajan.

Näin se vain on. Uutiset kannabiksen mahdollisuudesta kutistaa kasvaimia esiintyivät jo vuonna 1974. Tuolloin Virginia Medical collegen tutkijat, Kansallisen terveysinstituutin (NIH) rahoittamana, yrittivät löytää todisteita siitä, että kannabis vahingoittaa immuunijärjestelmää. Tutkijat kuitenkin havaitsivat, että THC hidasti kolmen eri tyyppisen syövän, keuhko- ja rintasyövän sekä viruksen aiheuttaman leukemian, kasvua.

Washington Post raportoi tutkimuksesta 18. elokuuta 1974 Paikallista-osastolla. Artikkeli oli otsikoitu ”Syövän taltuttajaa tutkitaan”. Siinä kirjoitettiin mm. ”Kannabiksen aktiiviset kemikaalit taltuttivat kasvainten kasvua kolmessa eri tyyppisessä syövässä hiirillä, ja ne voivat myös heikentää siirtoelinten hylkimiseen johtavia immuunipuolustuksen reaktioita, Virginia Medical collegen tutkijat havaitsivat. Tutkijaryhmä sai selville, että THC hidasti keuhkosyöpäkasvainten, rintasyövän ja viruksen aiheuttaman leukemian kasvua laboratoriohiirillä ja pidensi niiden elämää jopa 36 prosenttia.”

”Uutiset Madridin tutkimustuloksista ovat käytännössä puuttuneet maastamme (samoin Suomesta -toim.huom.) Uutishiljaisuus särkyi pieneksi hetkeksi yhdellä jutulla, joka kiersi kerran UPI:n verkoston koskien Nature Medicinen artikkelia”, valitti MarijuanaNews.com:n ylläpitäjä Richard Cowan. Hän sanoi löytäneensä artikkelin linkin kautta, joka esiintyi vain vähän aikaa Drudge Reportin verkkosivuilla. Hän tarkkailee kannabisuutisia jatkuvasti. mutta tämän enempää mainintoja hän ei havainnut. ”The New York Times, The Washington Post ja Los Angeles Times kaikki jättivät asian huomiotta huolimatta sen täysin kiistattomasta uutisarvosta: luonnossa esiintyvä suotuisa aine, joka tuhoaa tappavia aivokasvaimia”, lisäsi Cowan.

The San Antonio Current julkaisi huolella tutkitun, pomminvarman artikkelin Raymond Cushingilta joka oli otsikoitu ”KANNABIS KUTISTAA AIVOKASVAIMIA, HALLITUS TIESI JO VUONNA 1974”. Siitä lähtien mediahuomio on puuttunut täysin, lukuunottamatta kopiota artikkelista Alternetissa.

On vaikea uskoa, että tieto siitä, että kannabista voidaan käyttää taisteluun syöpää vastaan, on hiljennettty jo yli 30 vuoden ajan. Silti sen kuoliaaksi vaikeneminen vaikuttaa jatkuvan. Miksi?

Cowanin mukaan vastaus on tiedon vaarallisuudessa kannabiksen kieltolakia kohtaan. ”Jos nämä muutamat uutiset olisivat ainoat todisteet lääkekannabiksen nujertamisesta, tämä olisi mahdollista yrittää rationalisoida jollain tavalla. Kuitenkin on todellakin olemassa valtavasti todisteita lääkekannabiksen tukahduttamisesta, joka merkitsee vapaan yhteiskunnan instituutioiden, lääketieteen, journalismin ja perustavien arvojemme suurinta epäonnistumista”, Cowan huomauttaa.

Miljoonat ihmiset ovat kuolleet kauheita kuolemia ja monissa tapauksissa perheet ovat kuluttaneet säästönsä vaarallisiin, myrkyllisiin ja kalliisiin lääkkeisiin. Nyt me alamme ymmärtää, että kun kannabis ei ole koskaan ihmiskunnan historiassa tappanut ketään, niin kannabiksen kieltolaki on tappanut jo miljoonia.

Alkuperäistekstin on kirjoittanut Steve Kubby.

Lähteet:

http://pr.cannazine.co.uk/20090322955/cannabis-news/study-explains-how-cannabis-kills-cancer-cells.html

http://americanmarijuana.org/Guzman-Cancer.pdf

http://safeaccess.ca/research/cancer.htm

http://www.alternet.org/story/9257/


Toiminnot

Tietoja

17 responses

20 04 2009
Kannabiksella voi olla lieventäviä ja parantavia vaikutuksia syöpään « Kannabisuutiset

[…] Ohessa muutamia kääntämiämme uutisia kannabiksesta ja syövästä. Tutkimus selittää kuinka kannabis tappaa syöpäsoluja […]

5 07 2009
Juta Kauppinen

Hei!

Olen 100%:sti sitä mieltä, että kannabislääkkeet saisivat olla helpommin sairaiden ihmisten ulottuvilla. Kaipaan niitä itse, koska sairastan kolmatta kertaa rintasyöpään. Nyt odotan hirveitä solumyrkkyjä, eli sytostaatteja. Miten hirveitä ne onkaan, olen niitä jo kerran saaanut… Onko kannabislääkkeitä saatavana Suomessa?

Ystävällisin terveisin, Juta Kauppinen

5 07 2009
kannabisuutiset

Hei,

Kannabislääkkeitä on saatavilla Suomessa Bedrocanin muodossa. Se on Alankomaissa kasvatettua kukintoa, jota tilataan Suomeen lääkelaitoksen erikoisluvalla. Jos haluat kokeilla kannabista lääkkeenä niin sinun kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriisi. Homma lähtee liikkeelle erikoislääkärin kirjoittamasta reseptistä, joka viedään apteekkiin, joka lähettää sen lääkelaitokselle arviointiin. Se voidaan siellä hyväksyä tai hylätä. Hyväksyntä voi olla tiukassa, ja sen jälkeen potilaan kustannettavaksi jää täysi 12 euron grammahinta.

Suosittelemme ehdottomasti katsomaan Ylellä esitetyn MOT – syntinen lääke ohjelman, joka löytyy kolmessa osassa Youtubessa. Siinä on mukana Suomalaisia lääkekannabispotilaita ja samalla selviää kuinka prosessi täällä kulkee. Kannattaa tutustua myös ohjelman blogiiin.

Monien mielestä helpoin tapa saada lääkekannabista on tehdä rikos ja ostaa kukkaruukku.

Voimia Sinulle Juta. Olet ajatuksissamme.

2 10 2009
Led2004

Kannabiksen sisältämien kannabinoidien lisäksi on ilmeisesti olemassa toinenkin poliittiseen fatvaan julistettu lääke: vitamiini b17. Tämän teorian mukaan lukuisissa syötävissä kasveissa esiintyy luonnostaan yhdistettä, jolle on annettu tieteellinen nimi amygdaliini. Se tunnetaan myös nimellä vitamiini b17, ja syntetisoituna sitä kutsutaan nimellä Laetril tai Laetrile, suomeksi kai laetriliini.

Teoria menee näin: ihmiselimistössä on yksi, ja vain yksi, mekanismi jolla uutta ihmiskudosta syntyy. Tätä mekanismia sitten käytetään aina rakennettaessa uutta kudosta. Kun elimistö altistuu kudoksia vaurioittaville ja tuhoaville tekijöille, kuten stressi, saasteet jne., vaurioituneen alueen terveet solut alkavat jakautua paikatakseen vauriot.

MUTTA, koska ihmiselimistössä on vain yksi mekanismi uuden kudoksen rakentamiseen, tätä mekanismia käytetään myös silloin kun rakennetaan kokonaan uutta ihmistä. Toisinsanoen, kun hedelmöittynyt munasolu jakautuu ja kasvaa alkioksi ja sitten sikiöksi, käytössä on sama mekanismi kuin kudosvaurioiden korjaamisessa.

Tämän teorian mukaan ”syöpä” on itse asiassa sitä, että kudosvaurioita korjaavien jakautuvien solujen toiminnassa tapahtuu virhe, ja yksi niistä alkaa käyttäytyä kuin se olisikin kehittyvä alkio. Tämä solu alkaa jakautua villisti. Kun tämä tapahtuu kohdussa, on kyseessä turvallinen tapahtuma, raskaus. Kun tämä tapahtuu muualla kuin kohdussa, on kyseessä hengenvaarallinen tauti.

Normaalisti immuunijärjestelmän valkosolut tuhoisivat taudin, mutta syövällä on ”puolustuskeino”. Syöpäkasvain rakentaa ympärilleen sähköisesti negatiivisesti varautuneista proteiineista kuoren, joka karkottaa negatiivisesti varautuneita valkosoluja. Tämän vuoksi valkosolut eivät pääse syöpäkasvaimen luokse sitä tuhoamaan.

Haima tuottaa entsyymeitä, jotka ovat sähköisesti positiivisesti varautuneita. Näiden entsyymien ensisijainen tarkoitus on osallistua eläinperäisten proteiinien pilkkomiseen ihmisen ruoansulatuksessa. Koska nämä entsyymit ovat positiivisesti varautuneita, kaikki se mitä jää jäljelle lihan ruoansulatuksesta, jää ihmiselimistöön ja hakeutuu sähköisen vetovoiman ansiosta syöpäkasvaimiin. Positiivinen ja negatiivinen varaus kumoavat toisensa, jolloin valkosolut pääsevät syöpäsolujen kimppuun ja tuhoavat ne. Tämä on elimistön puolustuslinja syöpää vastaan, ja sen ansiosta vähiten syöpää esiintyy siellä missä haiman entsyymeitä on eniten, siis ohutsuolen alkuosassa jonne entsyymit kulkeutuvat haimasta. Diabeetikoilla, siis haimavikaisilla, esiintyy myös keskimääräistä enemmän syöpää, samoin kuin immuunijärjestelmän häiriöistä kärsivillä. Lisäksi vegetaristeilla ja vegaaneilla, siis lihaa syömättömillä, esiintyy keskimääräistä vähemmän syöpää. Heillä haiman tuottamat entsyymit eivät kulu lihan ruoansulatukseen, ja näinollen entsyymit ovat täysin käytettävissä syövän torjuntaan.

Nyt päästään itse vitamiiniin. Teorian mukaan lukuisissa kasveissa esiintyy luonnostaan amygdaliini-nimistä yhdistettä, joka tuhoaa syöpäsoluja. Tämä johtuu siitä, että syöpäsoluissa, ja vain syöpäsoluissa, esiintyy entsyymiä joka hajottaa amygdaliinin syanidiksi ja benzaldehydiksi, jotka molemmat ovat myrkyllisiä, ja siis tuhoavat syöpäsoluja sisältäpäin. Koska tähän tarvittavaa entsyymiä esiintyy vain syöpäsoluissa, ei amygdaliinista ole vaaraa muulle ihmiskeholle.

Alunperin lukuisat kasvit sisälsivät amygdaliinia, mutta se maistuu kitkerältä, ja ihmiset yleensä eivät pidä sen mausta. Tämän vuoksi ihmiset ovat aikojen kuluessa jalostaneet näitä kasveja makeammiksi, eli siis vähemmän amygdaliinia sisältäviksi. Tämä on yksi syy siihen, että syöpää esiintyy nykyään niin paljon. Muita syitä ovat lihan syönnin kasvu, jolloin haiman entsyymeitä ei riitä syövän torjuntaan, ja muut kehityksen lieveilmiöt, kuten saasteet, jotka toisaalta lisäävät soluvaurioita ja siten syöpää, toisaalta voivat häiritä immuunijärjestelmän toimintaa.

Syöpää voidaan tämän perusteella hoitaa ja ennaltaehkäistä seuraavilla yksinkertaisilla elämäntapavalinnoilla:

-kudosvaurioita aiheuttavien tekijöiden (stressi, saasteet, tupakoiminen, jotkin huumausaineet) minimoiminen ja poistaminen

-liiallisten kalorien saannin välttäminen, koska liikalihavuus voi aiheuttaa diabetesta

-lihan syönnin vähentäminen tai lopettaminen, jotta suurempi osuus haiman entsyymeistä voi osallistua syövän torjuntaan

-amygdaliinia sisältävien kasvien osien syöminen. Koska nykyään ruokakasvit ovat jalostettuja, ne eivät sisällä amygdaliinia. Sen sijaan lukuisten kasvien siemenet sisältävät sitä yhä.

Täysin samoin kuin kannabiksenkin kanssa, näitä asioita ei ole poliittisesti korrektia tutkia, joten esiintyy erilaisia tietoja siitä, mistä kasveista saa parhaiten vitamiini b17:aa. Aprikoosin siemeniä pidetään yleisesti ensiluokkaisena lähteenä (sisältää noin 2 massa-% amygdaliinia), joissakin lähteissä mainitaan lisäksi, että persikan, omenan, luumun ja nektariinien siemenet olisivat yhtä hyviä tai lähes yhtä hyviä. Samoin karvasmantelia pidetään hyvänä lähteenä. Kyseessä ei siis ole se ”tavallinen” manteli, joka maistuu makealta, vaan karvas, makeaksi jalostamaton versio.

Syötäessä siemeniä osana normaalia tervettä ruokavaliota, amygdaliinin päiväsaannin tulisi olla 50-100 mg, eli esimerkiksi 7 grammaa aprikoosin siemeniä. Syötäessä aprikoosin siemeniä osana syöpähoitoa, päiväannos on 20-30 grammaa siemeniä, tasaisesti päivän aikana syötynä. On epäselvää, miten hyvin b17 säilyy, joten aprikoosien ei tulisi olla kuivattuja, ja niiden olisi hyvä olla tuoreita. Talvella tämä tietysti on ongelma. Ei ole tiedossa, että amygdaliini olisi myrkyllistä (vaikka esim. USFDA muuta väittääkin,) joten saa ottaa enemmänkin, kohtuudella. Nyrkkisääntö on syödä myös itse hedelmä, jolloin ei voi syödä liikaa (ja samalla saa muita vitamiineja).

Muita amygdaliinia/vitamiini b17:ta sisältäviä kasvien osia ovat mm.: hirssi, tattari, alfalfan eli sinimailasen idut, ohra, vadelma ja karhunvadelma, sekä jotkin siemenet ja pähkinät. Lisäksi hoito edellyttää muita normaaleina pidettyjä vitamiineja ja mineraaleja. Sinkkiä tarvitaan amygdaliinin kuljettamiseen elimistössä, joten ilman sitä amygdaliini ei tee mitään. Yleisesti ottaen tässä hoitomuodossa syöpää ei pidetä itse tautina vaan OIREENA, ja ”tauti” itsessään ovat väärät elintavat, pääasiassa puutteellinen ravinto. Hoitoon kuuluu siis olennaisena osana KAIKKIEN tarvittavien vitamiinien, mineraalien ja hivenaineiden saaminen riittävissä (mutta ei liiallisessa) määrin ravinnosta. Huomionarvoista on lisäksi, että ravinteet tulisi saada luonnosta, ja pillereitä yms. tulisi ottaa vain jos ravinteita ei muuten saa.

Jotkut epätoivoiset/asiasta vakuuttuneet lisäksi ruiskuttavat elimistöönsä tai muuten ottavat emäksisiä (=positiivisesti varautuneita) yhdisteitä sillä ajatuksella, että sähkömagneettinen varaus vetää ne syöpäsoluihin ja neutraloi niiden varauksen, edesauttaen valkosolujen pääsyä syöpäsolujen luo. Jos potilas on raskaana oleva nainen, tästä voi periaatteessa olla haittaa myös lapselle, (koska syöpäkudos ja sikiökudos muistuttavat toisiaan,) joten raskaana olevien naisten tulisi tämän vuoksi keskittyä hoidossaan epäsuoriin keinoihin, kuten oikeanlaiseen ravintoon.

Lisätietoja asiasta:
http://www.rejoiceinlife.com/recipes/vitaminB17.php

Lääkäri Philip E. Binzel on kirjoittanut asiasta englanninkielisen kirjan, ”Alive and Well”:
http://www.whale.to/m/binzel.html

Pitääkö tämä teoria sitten paikkansa, vai onko kaikki vain huuhaata? Tosiasiassa kukaan ei tiedä, johtuen vallitsevista poliittisista ja taloudellisista oloista. Lääkeaineen turvalliseksi toteaminen maksaa kymmeniä tai sata miljoonaa, joten kukaan ei tietenkään ryhdy sellaiseen jos hommasta ei voi netota mitään. Luonnossa esiintyviä vitamiineja yms. ei voi patentoida, joten niillä ei voi tienata. Tämän vuoksi vitamiini-, kannabis-, ja muut teoriat nauretaan pihalle, ja niille myötämieliset savustetaan ulos tiedeyhteisöstä. Tiedeyhteisö on turhaan luvannut voittoa syövästä jo ainakin 50 vuotta, eli arvovaltatappio olisi mittava jos parempi lääke olisikin kokoajan kasvanut takapihan ojassa tjsp. Samoin poliitikot ovat asialle kielteisiä, koska saavat vaalirahaa lääkefirmoilta, joiden ensisijainen prioriteetti on suojella omia voittojaan miltä tahansa uhkatekijältä, luonnonlääkintä mukaanlukien. Useimmat täällä ovat varmaan hyvinkin tietoisia siitä, miten kannabikseen suhtaudutaan, joten tätä ei ole vaikea kuvitella.

Huomionarvoista tässä kuitenkin on, että kyseiset kasvit tai niiden siemenet ovat muutenkin terveellisiä, ja turvallisia. Itujen ja siementen syömisellä ei siis pitäisi olla mitään haittavaikutuksia, ja ne ovat muutenkin terveellisiä, vaikka niistä ei olisikaan mitään apua syöpää vastaan. Yleisestikin tässä on ajatuksena elää yleisten ravinto- ja terveyssuositusten mukaan: syö vitamiineja ja hivenaineita luonnosta, älä tupakoi, nuku riittävästi, vältä stressiä, jne. Täydellisesti epäonnistuessaankin (syövän estämisen kannalta) tämä elämäntapa siis luultavasti parantaisi yksilön terveyttä ja hyvinvointia. Kyseessä on siis loogisesti ajateltuna ”voit vain voittaa”-tilanne.

28 12 2009
jari seessalmi

koettakaa nyt hyvät ihmiset tajuta,mikä,ja ketkä tätä terveydenhuoltoa pyörittävät!!Sitä pyörittävät rahanahneet kaikkitietävät,lääkefirmojen edustajat,ja heidän palkkaamat ns.konsultit,jotka yleensä ovat lääkäreitä,joiden hyvinvoinnin turvaamiseksi he orjamaisesti johtavat ihmisiä harhaan näiden terveyden,tuskan,elämänlaadun,ja sen pituuden kustannuksella.Vaatikaa humaania,kivutonta,joskus jopa miellyttävää hoitoa tähän tappavaan,ja salakavalaan tautiin.Jokaisella on joku tuttu,ystävä,ja hyvin usein läheinen,joka on tähän syöpäkirjoon kuollut.katsokaa itseänne peilistä,ja todetkaa,mistä kannabiksen kohdistettu vääristelevä propaganda on lähtöisin.itse koetan ennaltaehkäistä tämän kauhean taudin syntymisen,tai ainakin sen ilmaantuessa,(jota en suo kenellekkään)pyrin hoitaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla.Rauhanomaisin terveisin Jari Walter Seessalmi

14 02 2012
Jari seessalmi

Joo,joo.tosi juttu.sietäis kokeilla.

18 08 2013
jari seessalmi

joo,niin minäkin

23 03 2014
jari seessalmi

terveisi kaikille tutuille,mys ulkopuolella fb:n Ossille varsinkin.Tl eptoivoisena edelleen lhtkuopasta koetetaan tasaselle nousta.Miten teill siel piilaaksossa.ookko saanu duunia,lakikoulun jlkeen.vittele seuraavaksi cannabis dociksi.tlt lytyy hyv perus oppi.ps.psin tnn pannasta@ Linnan linux.niin jari aarnio krvhti.seki piakkoin kommentoi mielelln ns.huhuja.ei sill ole uutisten mukaan ees shkj,porvoon vankiselliss.Hahaa, cannabis cures cancer to day too.

8 02 2010
Levittäkää

Levittäkää tätä uutista/ tietoa eteenpäin!

3 12 2010
EK

Hei! Miehelläni on pahanlaatuinen aivokasvain! Saa päivittäin epileptisiä kohtauksia ja puhekyky ruvennut jo takkuilemaan! Leikattu on monta kertaa ja sytoja syöty!

On valmis tätäkin kokeilemaan,mutta miten?Millainen olisi hyvä annostelu?

11 05 2011
Jessie

Onko olemassa mitään mistä ei olisi joskus uutisoitu että VOI/SAATTAA/EHKÄ auttaa syöpään ? Vähän kriittisyyttä peliin kiitos. Hiiritutkimus ei varmaan tarkoita että sitä ihan heti ollaan suosittelemassa ihmisten hoitoon.

22 05 2011
teemu nyström

cannabis kipulääkkeekksi..lääkemafia kuriin!

14 02 2012
Jari seessalmi

Niinhän se taitaa tehdä.

7 08 2012
Epäilevä

Ehkä auttaa, ehkä ei. Ei auttanut Bob Marleya. Mutta monen sairauden hoitoon auttaa, mut jotenkin en usko, että syöpään on mitään tehoa.

20 02 2013
Avoin mahdollisuuksille

Tervehdys! Luin kiinnostavan artikkelin kannabiksen eräästä lääkekäyttömahdollisuudesta. Tässä tapauksessa mehustaminen oli tutkimuksen kohteena. Kasvin osia ei siis missään vaiheessa kuumenneta. Kuulemma kuumennettaessa tapahtuu muutoksia kasvin lääkinnällisissä(kin?) ominaisuuksissa.
En ole tiedemies, joten en tuo termistoä esille missään muodossa. Linkkejäkään ei ole antaa. Voihan sitä etsiskellä esim. ”juicing cannabis” tmv hakusanoilla. Kiitos teille.

15 09 2013
Nykyinen terveydenhoito on sairaiden "hoitoa"

No eihän tuo kannabis ole läheskään ainut lääketeollisuuden ja rahanhimon vaientama hoitomuoto syöpää vastaan. Katsokaa:
http://bambuser.com/v/1548437

Ihmisten ruokavalio on avainasemassa. On tutkittu tosiasia että oikealla ravinnolla monet syöpäsairaudet pysyisivät pääosin kokonaan poissa. Sen sijaan että keskitytään hoitamaan sairaita tulisi enemmän keskittyä pitämään yllä terveyttä. Lääketeollisuus haluaa kuitenkin rahansa ja mainoksista sekä kaupoista on huomattavasti helpompi nykyään löytää sairautta tuovia elintarvikkeita kuin terveyden ylläpitämistä auttavia elintarvikkeita.

5 11 2013
Nimetön

Kale

Olen pitänyt agressiivisen eturauhassyövän(Gleason 7=4+3)kurissa 4vuotta kotihoidolla. Psa konrolli 1/2v välein, pientä vaihtelua mutta tällä hetkellä lähtöarvossa 5,8. Leikkauksesta olen kieltäytynyt, olen saanut kutsun 1/2 tarkastuksessa magneettikuvaukseen. Virallinen taho ei ole vähääkään kiinnostunut miten olen hoitanut. Hoidosta lyhyesti: Antioksidanttiklinikan
laaja veritutkimus 4v sitten ja ravitsemus kuntoon. 3viimevuotta pääasiassa raakaravinnolla ja kasvislinjalla. Runsaasti B17 sisältäviä siemeniä ja marjoja
päivittäin. Pidän valitettavana että suomessa seurataan orjallisesti kansainvälisen lääkemafian hoitokäytäntöjä jotka hoitavat oiretta(kasvain),
eikä kokonaisuutta(ihminen).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: