DEA ratsasi Marina del Reyn lääkekannabisapteekin

22 02 2009

Liittovaltion huumepoliisi ratsasi lääkekannabisapteekin Marina del Reyssa Kaliforniassa.

Viranomaiset eivät suostuneet kertomaan mitään tutkimuksistaan. ”Etsimme liittovaltion lakien rikkomuksia”, sanoi DEA:n puhenainen Sarah Pullen. DEA:n agentit suorittavat kotietsinnät myös kahdessa muussa lääkekannabisapteekissa. Pidätyksiä ei tehty.

Mies, joka vastasi puhelimeen Marina Caregiversistä kieltäytyi kertomasta nimeään. Hän sanoi, että liike on suljettu loppupäivän. ”Me emme tee mitään väärää”, hän sanoi. ”En ymmärrä syytä apteekkini ratsaamiseen.”

Marina Caregivers on saanut positiivisia arvioita Los Angelesin kannabisklubien nettisivulla. ”Oikein mukavia ihmisiä, siisti, uusi toimisto”, Jane B kirjoitti. ”Tämä klubi saisi vähintään viisi tähteä, jos heillä olisi parempi valikoima.”

Kaksi muuta arvostelua kertovat: ”Olin todella vaikuttunut heidän valikoimistaan, ei vain lajikkeista, vaan myös öljyistä, hunajista (potkin nyt itseäni, kun en ottanut sitä, sillä en löydä hunajaa mistään muualta!), syötävistä ja vaatteista myös.” ”Kannabiksen laatu on huippuluokkaa ja kanta-asiakaskortti (jolla hyvitetään dollari jokaisesta 10 dollarin ostoksesta) on fantastinen. Saan yleensä ilmaisen gramman tai enemmänkin noin kerran kuussa.”

Kalifornian äänestäjät hyväksyivät vuonna 1996 lakiesityksen, joka sallii lääkekannabiksen tiettyihin sairauksiin. Kuitenkin kannabiksen käyttö, hallussapito ja jakelu säilyivät kiellettyinä liittovaltion laissa. Pullen sanoi virallisten etsintälupien olevan sinetöityjä.

Presidentti Obama on luvannut kunnioittaa osavaltioiden lakeja ja lopettaa tämän kaltaiset ratsiat. DEA on kuitenkin vielä entisen presidentin asettamien johtajien alaisuudessa.

Lähde:

http://www.contracostatimes.com/california/ci_11619733


Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: