Poliisipäällikkö kieltäytyy soveltamasta uutta kannabislakia

3 01 2009

Uusi vuosi ja uusi laki astuu voimaan Massachusettsissa. Nyt ihmiset voivat pitää hallussaan enintään unssin (28,35 g) kannabista saamatta vankilatuomiota. Auburnin poliisipäällikkö ilmoitti olevansa lakia vastaan ja että hän ei aio soveltaa sitä piittaamatta siitä, että äänestäjistä 65% kannatti lakia.

sluckis

Osavaltion uusi laki, joka dekriminalisoi pienet määrät kannabista astui voimaan iltapäivällä perjantaina 2.1.2009, mutta jotkut lainvalvojat eivät ole iloisia siitä.

Auburnin poliisipäällikkö Andrew Sluckis on kriittinen muutoksia kohtaan. Hän sanoo, että uusi laki joka tekee alle unssin hallussapidosta siviilirikkomuksen, on liian lempeä.

Uuden lain mukaan rikkeentekijät saavat nyt 100 dollarin sakon ja kannabis takavarikoidaan. Sluckisin mukaan uuden lain alla ei ole mitään mahdollisuutta saada syyllisiä maksamaan sakkoja, joten hänen piirinsä ei aio jakaa niitä.

ACLU:n (Amerikan kansalaisoikeuksien liitto) Worcesterin jaoston puheenjohtaja Ronald Madnick kannattaa uutta lakia. Madnick sanoo, että vaikka laissa olisi joitain ongelmia, niin silti edut lyövät haitat selvästi.

Lähde ja video Sluckisin ja Madnickin haastatteluista:

http://www.necn.com/Boston/New-England/2009/01/02/Police-chief-refuses-to/1230936170.html


Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: