Liikuntarajoitteinen brittimies kasvatti kannabista kivunlievitykseen

1 01 2009

Pyörätuolia käyttävä sandsfieldsiläinen mies kasvatti 17 kannabiskasvia kotonaan lievittääkseen kroonista selkäkipuaan.

wheelchair Desmond Humphrey, 43, myönsi Port Talbotin oikeusistuimelle kasvattaneensa kasvit. Noin viikkoa aiemmin poliisit olivat tehneet kotietsinnän hänen kotiinsa Sandpiper Courtissa.

Poliisien saapuessa Humphrey näytti missä kasvit olivat ohjaten heidät vaatekaapilleen, josta kasvit löytyivät. Yhteensä kasveja oli 17 ja ne kasvoivat vesiviljelyjärjestelmässä keinovalaistuksen alla.

Desmond kertoi heti poliisien saavuttua kasvattavansa kannabista vain omaan käyttöönsä. Hänen puolustusasianajajansa Chris White sanoi, että Desmond ansaitsee täyden tunnustuksen myönnettyään syyllisyytensä heti, kun se oli mahdollista.

White kertoi, että vielä kolme vuotta sitten Humphrey oli hyvä työntekijä ja oli aiemmin ollut armeijassa. Hänen selkärankansa kuitenkin vaurioitui onnettomuudessa Australian matkalla ja hän joutui luopumaan työstään.

Lääkärit olivat määränneet Desmondille kannabissuihketta nimeltään Sativex. Sativexia suihkutetaan suuhun ja se sisältää kannabiksen aktiivisia ainesosia tetrahydrokannabinolia (THC) ja kannabidiolia (CBD) ja sitä voidaan määrätä Britanniassa joillekin potilaille kivunlievitykseen.

”Lääkitys auttoi häntä, mutta hän sai suurempaa helpotusta polttaessaan kannabista”, kertoi White. ”Hän ei jakanut kannabista kenenkään kanssa ja käytti sitä vain hoitaakseen vammaansa. Hän pystyy ottamaan vain pari satunnaista askelta, ei muuta, ja hänen on pakko käyttää pyörätuolia.”

Tapauksen käsittely on lykätty 8.1.2009 saakka, mutta Humphreyta on varoitettu, että hän voi saada minkä tahansa tuomion yhdyskuntapalvelusta vuoden vankeusrangaistukseen. Hän pääsi  vapaaksi takuita vastaan odottamaan tuomiota.

Lähde:

http://www.walesonline.co.uk/news/south-wales-news/port-talbot/2009/01/01/disabled-man-grew-cannabis-for-pain-relief-91466-22568976/


Toiminnot

Tietoja

2 responses

2 01 2009
Akim

aika julmaa

5 01 2009
Eri näkökulma

Pitää muistaa, että 17 kasvia OMAAN käyttöön on kyllä tosi paljon. Voi toki olla, että hän olisi tehnyt yhden tosi ison erän tosi harvoin, mutta hieman epäilen tätä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: