Alankomaiden postipankki saa kritiikkiä kannabisvastaisista toimistaan

29 12 2008

Hollannin postipankki sulkee tilejä joiden omistajina on coffee shoppien pyörittäjiä, joilla on lupa myydä pieniä määriä kannabistuotteita. Pankin puhemies sanoi, että tätä kauppaa ei voida pitää enää vastuullisena. Tästä hetkestä lähtien pankki valvoo uusia asiakkaita tarkistaakseen ovatko he osallisia huumekaupassa. Samaan syssyyn pankki uudistaa muitakin toimiaan ja sallii seksiliikkeiden ja prostituoitujen jatkaa pankin asiakkaina vain, jos heillä on voimassa olevat luvat toimilleen. Luvattomien työläisten kiinnisaanti ja valvonta tulee kuitenkin olemaan suurimmaksi osaksi täysi mahdottomuus.

Kannabiksen jälleenmyyjien liitto on tuominnut Postipankin toimet ja kutsuu niitä tekopyhäksi moraaliseksi ristiretkeksi. Se huomauttaa, että pankki ei keskeytä lainoja tai kiinnityksiä ihmisiltä jotka ovat mukana kannabiskaupassa, koska se maksaisi aivan liikaa pankille. Postipankin osalta kyseessä taitavat olla suuret sanat ja imagonkohennus joiden ei anneta vaikuttaa liikaa kassavirtaan.

Lähde:

http://www.radionetherlands.nl/news/zijlijn/6093396/Postbank-criticised-for-anticannabis-move


Toiminnot

Tietoja

One response

29 12 2008
Akim

No johan nyt Hollannissa tapahtuu kummia. Ensin kielletään sienet , sitten suljetaan coffee-shopit maan rajojen ja koulujen läheisyydestä. Taitavat kristilliset oikeistovoimat jyllätä sielläkin. Ei hyvä! Tuliskohan Kanadasta uusi Hollanti? 😀 Tai Sveitsistä , jos tämä meno Alankomaissa jatkuu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: